Trælim er et vigtigt materiale, der tillader metal og træ at binde sammen uden at forlade irriterende huller og huller. Dette er vigtigt, fordi huller vil medføre fugt, og det vil i høj grad svække holdemulighederne i trælimmet med metal og træ. Trælim er meget nem at bruge, og der er kun nogle få vigtige ting, du skal huske.

Børstning og slibning

Det er ekstremt vigtigt, at du børster ned og sander overfladen af ​​træet, som vil have metal limet på det. Dette er vigtigt, fordi trælimmen skal indstilles mod en helt ren og glat overflade. Træets overflade skal svare til metalets glathed, fordi ellers vil trælimmen få komponenterne til at glide rundt, og det bliver umuligt at danne et stærkt bind mellem de to.

Gyllepistoler

En gyllepistol kan fyldes med et stærkt klæbende trælim. Årsagen til at kogepistoler er vigtige, når man bruger trælim med metal og træ, er fordi de tillader anvendelse af store mængder trælim med præcision. Det betyder, at du kan køre en stor perle lim på overfladen af ​​enten metal eller træ. Dette vil ikke have huller eller huller i, hvilket kan forekomme, hvis du brugte en børste til at påføre trælim på en af ​​overfladerne.

Rolling

En almindelig teknik, når man bruger trælim med metal og træ, ruller. Dette vil være, når du anvender ekstra pres over toppen af ​​et stykke metal eller træ for at skabe en stærkere obligation. Dette kan gøres ved at rulle en normal malerulle over en eller flere overflader et antal gange. Det vil skubbe træ- og metalfladerne sammen og skabe en stærkere binding. Dette betyder, at når trælimmet tørrer det, vil det skabe et stærkere hold mellem de to materialer. Alternativt kan du placere spande af vand eller andre genstande oven på metallet, indtil limen tørrer.

Klamring

Brug af klemmer er en fantastisk måde at stoppe metal og træ fra at glide adskilt. Der er to gange, når fastholdelse af klemmer vil blive brugt med trælim, metal og træ. For det første vil klemmer blive brugt, mens trælimmen tørrer mellem de to komponenter. For det andet vil klemmer blive brugt til at holde en del af metal og træ stationære. Dette giver dig mulighed for at sænke ned og områder med overskydende lim og anvende lag til metal eller træ, såsom polering eller maling.

Tørring

At lade trælim i metal og træ tørre på det rigtige sted er lige så vigtigt som enhver anden faktor. Du skal arbejde i eller forlade metal og træ i et tørt og køligt rum. Dette minimerer chancen for, at fugt i luften svækker limbindingen mellem metal og træ. Hvis det er svært for dig at gøre en simpel løsning, er at købe en eller to højt drevne fans og tænde dem, mens trælimmen tørrer.

At vide, hvordan man bruger trælim med både metal og træ, hjælper med at gøre dine DIY projekter til en brise. Med denne vejledning er du klar til at tackle det og undgå en klæbrig situation.