A motorcykel udstødning kan generere en stor mængde støj, som kan være irriterende for både ryttere og andre bilister. Denne støj kan resultere i, at du bliver trukket over af politiet og udstedt med en bøde såvel som en bliver serveret med en besked for at få din udstødning sorteret ud. Der er mange forskellige måder, du kan tavse din udstødning til en mere behagelig cykeloplevelse.

Tilspænding

En af grundene til overskydende motorstøj fra udstødningen er et løst udstødningsrør. Dette vil medføre en meget høj rattlende støj, der let kan løses. Stram alle møtrikker og bolte, der holder udstødningsrøret på plads, og du bør opdage, at mængden af ​​støj er reduceret.

Lækage

Kontroller dit udstødningsrør for lækager, der kan producere store fløjtestøj i udstødningsrøret. Brug epoxy kitt til at løse eventuelle lækageområder, da dette vil størkne og danne en stærk barriere over eventuelle revnede områder. Dette vil betydeligt reducere støj og forlænge levetiden for din motorcykeludstødning.

Ny lyddæmper

Overvej at købe en helt ny udstødningsdæmper. Dette vil absorbere og distribuere motorstøj på en meget mere støjsvage måde. Lyddæmpere kan blive rustede og ineffektive over længere tid, så der vil ikke være noget, der maskerer den høje lyd fra motorcykelmotoren.