Lavspænding udvendig belysning er en fantastisk måde at krydre ydersiden af ​​dit hjem. Hvis din gård eller ejendom er for mørk om natten, eller hvis området omkring dit hus er mørkt, og du er bekymret over at kunne finde vej som du går til eller fra en dør, kan lavspændingsudvendig belysning være den bedste mulighed for dig. Denne type belysning er relativt billig, og den er meget omkostningseffektiv. Den mængde energi, der anvendes til enhver tid til at drive disse lavspændingslamper, er minimal. De giver en god stemning uden at oversvømme et udendørs rum med lys, når du ikke vil have dem til.

Trappelys

En af de mest populære muligheder for lavspændingsbelysning udvendigt er trappelys. Disse lamper er typisk monteret sammen med trappen, der fører op til din hoveddør, hvis du har dem. Den giver en god stemning, når du går ind eller ud af huset om natten, og de kan også være nyttige til at finde vej, når det er mørkt udenfor. Derudover tjener de også en ringe sikkerhedsrelateret funktion, da de er mere tilbøjelige til at afskrække potentielle røvere eller vandaler fra at nærme sig dit hjem også. Trappelys er typisk enten monteret individuelt over jorden, typisk på hver af trapperne selv, ellers er de monteret i trappen eller trapperne, i nogle tilfælde afhængigt af de materialer, du har, der udgør din trappe.

Fritstående belysning

Boliger, der har særlige sæt udendørs inventar eller møbler, kan ønske at have lys udenfor for at hjælpe med at belyse disse stykker. Dette åbner møblerne til brug om natten på en varm sommerdag. Du kan også montere lys på bestemte steder i hele gården for at se din ejendom om natten; dette kan enten være en sikkerhedsforanstaltning eller blot en måde at nyde træerne og planterne i din gård. Lys, der bruges til dette formål, er typisk enten fritstående og monteret individuelt, som dem i trappelysscencen ovenfor, ellers bliver de ofte monteret på et enkelt rack eller lige montering system. Dette er mere effektivt, hvis du søger at lyse op et enkelt område fra en række forskellige vinkler og sider.

Porch og Garage Lighting

Mange vælger at bruge lavspændingslamper til at oplyse verandaen og garagen. Disse lys er ikke så effektive til sikkerhedsformål som dem, der er designet som oversvømmelseslys eller bevægelsesfølsomme systemer, men de kan alligevel bidrage til at kaste en generel mængde lys på disse dele af dit hjem. Dette er en god ide for en person, der planlægger at forlade lys på disse områder i en god del tid, da lavspændingslysene koster mindre at bruge og er mere miljøvenlige end standardlys til dette formål.


Video: Peugeot ESP ASR System Fault ABS Braking Fault Diagnose & Reset Dash Light