Uanset om dit hjem er forældet og antikt eller bygget i år, erstatter dit lysarmaturer, lysekroner og vægmonteringer, kan du opdatere dit hjem stil og spare dig penge på nytteværdi regninger. Med det brede udvalg af dekorativ belysning til rådighed i butikker og online, fra fancy lysekroner til slanke, moderne stykker og moderne lamper, er du sikker på at finde noget, der passer til dit budget og flair. Tjek nogle af de mest populære typer nedenfor.

Valg af moderne stil

Nuværende lystendenser ligner moderne design, så du skal holde øje med inventar med former og farver, der passer til denne stil.

Form

I stedet for de svære, intrikate designs fra fortiden er nutidig belysning sammensat af flere kanter og linjer. Dette er i modsætning til retrobelysningen, kan du stadig nogle gange finde, der kommer i en lys farve i et blankt look til det.

Farve og Sheen

Mattearmaturer er populære i moderne stil. Disse farver gør det muligt for lyset at være svagt reflekteret ud af en armatur, snarere end let bounced off af en skinnende overflade. Disse moderne armaturer, lamper og lysekroner kommer i en række farver, der passer til din dekorative stil, men de mest populære valg er sølv, bronze og sort.

Mange af disse armaturer kan installeres alene, så længe du følger de rette sikkerhedsforanstaltninger og har de rette værktøjer.

Valg af miljøvenlig belysning

Miljøvenlig belysning bliver mere populær, og det er en fremadrettet trend i moderne belysning. Mens mange mennesker er opmærksomme på energibesparelserne fra & ldquo; grøn & rdquo; belysning, de fleste er ikke villige til at gaffel ud kontanter. Hvis du allerede klarer din belysning, skal du dog opdatere til armaturer fremstillet til lysdioder eller lysstofrør. De er lige så nemme at udskifte som andre løg. Glødelamper er stadig de mest populære på grund af deres lavere omkostninger, men de forventes at falme ud af belysningsmarkedet i løbet af det næste årti.

Miljøvenlige pærer

Miljøvenlig belysning, som Energy Star-belysning, sparer energi, koster mindre at bruge, og fordeler lys mere jævnt. Mens nogle af armaturerne, lamperne og lysekronerne kan koste mere ved den første købstid, bruger de omkring 75 procent mindre energi end gamle skolepærer på lang sigt.

En nem måde at begynde at konvertere til miljøvenlig belysning er at erstatte dine pærer. I stedet for at købe glødepærer, prøv nogle fluorescerende. Ofte er de spiraled og kan findes i næsten enhver butik, der bærer lyspærer.

Brug af hurtige opdateringer

Der er et par enkle måder, hvorpå du kan opdatere din hjemmebelysning uden at omskifte nogen inventar eller bruge for mange penge.

Udskift dine nuancer

Udskift nuancerne på dine nuværende lysarmaturer for at opdatere din dekorative belysning.Mange vægarmaturer har glas & ldquo; nuancer, & rdquo; meget som en lampes skygge. De kommer i en række forskellige farver, former og stilarter, og er lavet af glas, flise, klud eller papir.

Installer dimmere

Installer lysafbrydere med dimmere for at spare energi og reducere lysstyrken på kablede lys. Dimmere kan også bruges som en form for stemningsbelysning, hvilket skaber et hyggeligt miljø.