Hvad du skal bruge

Trimstang

Skruetrækker

Nylon ledning

Såpevand

Hvad du skal bruge

Trimstang

Fladskruetrækker

Nylonkabel

Såpevand

Hvis din lastvognstætning er blevet mindre effektiv end du kunne ønske, kan det være på tide at udskifte det. Heldigvis er de fleste lastbiler designet til at gøre det forholdsvis nemt at lave denne reparation selv. Ved at følge nedenstående trin skal du være godt på vej til at installere dit nye vinduesforsegling og nyde en mere effektiv køreoplevelse.

Trin 1: Fjern Trim

Hvis der er trim rundt selve vinduet, skal du fjerne dette for at få adgang til vinduet. For at gøre dette skal du se efter klip langs ydersiden af ​​trimmen og slippe dem ud. Brug derefter en trimstok til at arbejde dig rundt om kanterne af trimmen, indtil du har fjernet hele stykket.

Trin 2: Pry Off Old Seal

Tag en fladhovedskruetrækker inde fra trucken og sæt enden ind under læberen af ​​den gamle gummipakningspakning. Arbejd dig rundt om hele indersiden af ​​forseglingen med skruetrækkeren, og smut den gamle tætning væk, mens du arbejder dig rundt.

Trin 3: Fjern glas

Du skal fjerne glasets bagrude på din truck, før du kan fuldføre denne reparation effektivt. Mens du arbejder dig rundt om pakningens tætningslæse fra det foregående trin, skal du forsigtigt skubbe glasset indefra, så det rager lidt udad i din lastbil. Når du har gennemført dette trin, slip ind i din lastbils seng og fjern glaset helt udefra.

Trin 4: Fjern pakningsforsegling

Når du har fjernet glasvinduet helt fra bagsiden af ​​din lastbil, skal du arbejde rundt om selve vinduet og fjerne gummipakningstætningen fra kanten af ​​vinduet.

Trin 5: Installer ny pakningstætning

Efter at have købt en ny pakningstætning, skal du sætte bagruden på trucken ind i den og forsigtigt fastgøre den rundt om alle kanter. På forseglingens udside, i fordybningen, hvor pakningen fastgøres til din lastbil, træk en nylon ledning rundt om hele længden af ​​pakningen.

Trin 6: Smør pakningsforseglingen

Dernæst skal du smøre både selve gummitætningen og læben på bilens bagrude med sæbevand.

Trin 7: Geninstaller vinduet

Placer bunden af ​​gummitætningen langs bundlæbet på bagruden på din lastbil. Mens du sætter fast tryk på vinduet (du kan få brug for en partner til at hjælpe dig med denne del), skal du begynde at trække nylonslangen ud af pakningen og arbejde gummiet rundt om vinduesrammens læbe, mens du går. Når du er færdig med at installere gummipakningen rundt hele vinduesrammens læbe, skal du tage tid til at trykke på pakningen selv helt rundt om forseglingen for at sikre, at den er ordentligt sat på plads.Når du er sikker på, at forseglingen er ordentligt på plads, skal du gøre det.