Hvad du skal bruge

Gulvskraber

Klæbemiddelfjerner

Lakebørste

Flydende sæbe

Varmt vand

Broom og støvkande

Beskyttelsesbriller

Gummihandsker

Hvad du skal bruge

Gulvskraber

Limbinder

Lakebørste

Væskesæbe

Varmt vand

Broom and dustpan

Åndedrætsværn

Beskyttelsesbriller

Gummihandsker

Hvis du ønsker at male eller vandtætte et af dine betonoverflader, skal du

fjerne nogen klæbemiddel rest, før du fortsætter med at gøre det. Nedenfor er de trin, du skal tage for at gøre din betonoverflade klæbfri. Trin 1 - Rengør betonoverfladen

Før du kan fjerne klæbestoffet, skal du rengøre din betonoverflade. Begynd dette trin ved at bruge en kost og pudepind til at opsamle støvaflejringer. Derefter giver overfladen en kraftig skrubbe ved hjælp af en skrubbe og en hjemmelavet rengøringsopløsning af varmt vand og mild flydende sæbe. Til sidst tørres den friskrensede overflade med en vaskeklud eller et håndklæde.

Trin 2 - Påfør din klæbemiddel Remover

Nu hvor din betonoverflade er fin og ren, er det på tide at fjerne klæbemiddelrest. Start denne proces ved at sætte en åndedrætsmaske, et par gummihandsker og et par beskyttelsesbriller. Også, hvis du arbejder indendørs, skal du sørge for, at dit arbejdsområde er ordentligt ventileret. Brug derefter en pensel til at påføre din klæbemiddel remover til de klæbebelastede områder af din betonoverflade. Når klæbemidlet er blevet påført, lad det sidde i den tid, der er angivet på emballagen.

Trin 3 - Skrabe resten

Du skal nu bruge en gulvskraber til at skrabe det tørrede klæbemiddelrester ud af din betonoverflade. Når alle rester af rester er fjernet, følg op med en anden grundig rengøring.