Hvad du skal bruge

Tegnepapir og pen

Køkkenplaner

Papirformer til dine køkkenmøbler

Tape måle

Hvad du skal bruge

Tegnepapir og pen

Køkkenplaner

Papirformer til dine køkkenmøbler

Målebånd

Tilrettelægge layoutet på din køkken forsænket belysning er ikke et job for en skæftig person. Du skal være meget dynamisk og sikker på, hvor du vil have alt i dit madlavningsområde, før du passer til et stykke. Denne opgave udføres normalt af fagfolk, der har lært, hvordan man gør det, men hvis du tror du er klar, så skal du ved at følge nogle få enkle regler, designe et passende køkkenindrettet belysningslayout, der vil tjene dig godt for mange i fremtiden.

Trin 1 - Planlægning af fokus

Det første du skal gøre, når du planlægger dit indbyggede belysningslayout, er at finde ud af, om der er noget i køkkenet, som du gerne vil henlede gæsternes opmærksomhed på. Hvis der er noget som dette, for eksempel et gammelt køkkenområde eller en brændeovn, find ud af, hvor du vil have lyset på det. Det er også muligt at centrere en række lys på emnet, hvilket kan være særligt imponerende for store genstande. Du kan også have, at det meste af din belysning falder oven på køkkenområdet, så du kan se, hvad du laver under madlavning.

Trin 2 - Tilføj i resten

Når du har besluttet fokus på dine lys, skal du træne ud, hvis der er noget andet, der skal lyse op. Et ekstra lys, der er fokuseret på køleskabet, kan være meget nyttigt, især hvis det er et stort køleskab med svagt internt lys, ellers kan tasken salat tabt for evigt. På dine planer overveje størrelsen og formen på dit værelse, hvor skyggerne falder, og hvor belysning måske ikke når. Hvis du har et stort værelse med højt loft, skal du have flere lys, eller hvis du har et L-formet rum, skal belysningen fokuseres for at undgå, at hjørnet støtter en skygge.

Trin 3 - Placer de forsænkede lamper

Dine indbyggede lamper skal placeres mellem tre og ti meter fra hinanden. Stå i midten af ​​rummet og planlæg dit første lys der. Træd et par fødder ud, og planlæg det næste lys, indtil du har nået slutningen af ​​rummet. Gå rundt i lokalet og bedøm hvor du tror, ​​at belysningen skal falde i forhold til de andre lys, har ikke få overfyldte i midten og ingen rundt om kanten. Det er også en god ide at huske på, at ingen pærer varer for evigt, og du vil nok finde ud af, at en eller to dør, når du ikke kan finde en matchende pære eller ikke kan få trinstigen til at skifte pære. Overvej hvordan dette vil påvirke den over alle belysningsplaner i køkkenet. Prøv at sikre, at hvert sted i køkkenet kan tændes med mere end et af de forsænkede lys ad gangen.