Hvad du skal bruge

Kalklinie

Elektronisk studfinder

Solpaneler> 999> Solpaneler

Boremaskine

3/16 borekroner

3/8 borekroner (karbid)

Slibestænger i rustfrit stål

9/16 skruenøgler (2)

Monteringsskinner

Målebånd

Tætningsmiddel

Matchende fliser (til udskiftning)

Hvad du skal bruge

Kalklinie

Elektronisk studfinder

Solpanelmonteringer

Solpaneler

Boremaskine

3/16 borekroner

3/8 borekroner (karbid)

Skruer til rustfrit stål

9/16 skruenøgler (2)

Monteringsskinner

Målebånd

Tætningsmasse

Matchende fliser (til udskiftning)

Installering af solpaneler over din

flise tag er et udfordrende job. Din flise er vejrfast, men ikke vægttæt. For meget pres fra at gå på dit tag kan få dine fliser til at knække. Hvis du skulle bruge den forkerte borekrone, vil du forårsage for meget vibrationer, da du borer gennem flisen, der også får det til at bryde lige midt i din boring. Som det er udfordrende at installere solpaneler på dit tag, vil den tid og den indsats, du bruger ved at installere dem, betale sig i mængden af ​​penge, du sparer i energikostnader. Du bliver nødt til at bestemme, hvor meget strøm du bruger for at kunne bestemme, hvor mange paneler du har brug for med det rum du har på dit tag. Med det rigtige udstyr og tid kan du installere dine egne solpaneler og begynde at nyde besparelser.

Trin 1 - Find Rafters

Brug din elektroniske stud finder til at finde dine spærre. Brug din kalklinje til at markere, hvor dine bjælker er placeret.

Trin 2 - Fjern flise

Efter markering skal fliserne fjernes direkte over stiften. Du bliver nødt til at skubbe og trække fliserne, som det sandsynligvis holdes på plads med et lille negle.

Trin 3 - Fyld og bor

Sørg for at dit tætningsmiddel er stuetemperatur og brug det til at fylde det tidligere hul, der holdt flisen på plads. Med din boremaskine og boret 3/16 borer du et pilothul i studen.

Trin 4 - Monter monteringen

Vend et af monteringsbeslagene nedad. Anbring tætningsmiddel på overfladen og læg det over hullet, du borede i trin 3. Brug skruerne, der fulgte med beslaget, og fastgør det til stiften. Tætningsmidlet skal strømme fra monteringskonsolens kanter, når det er anbragt korrekt.

Trin 5 - Udskift flise

Returner flisen, du fjernede i trin 2, tilbage i sin position. Når det er sikkert, brug din boremaskine og 3/8 karbidboremaskine til at bore direkte gennem midten af ​​flisen. Slide lag bolt gennem hullet i flisen. Sørg for, at bolten sidder sikkert i monteringsbeslaget under fliserne, og brug 9/16 skruenøgler i modsatte retninger for at fastgøre låsebolten.

Trin 6 - Tæt flise

Bygningen af ​​din flise er blevet kompromitteret.Hullet, der blev boret gennem flisen, skal forsegles. Brug din fugemasse omkring bunden af ​​hullet, hvor bolten kommer ind i flisen. Dette sikrer, at flisen forbliver vandtæt.

Trin 7 - Fastgør skinner

Nu da monteringssystemet er på plads, kan du nu montere skinnerne på monteringsbeslagene. Fastgør skinnerne til beslagene med 3/8 bolte giver.

Trin 8 - Monter solpaneler

Placer dine paneler forsigtigt på skinnerne og fastgør dem. Det er vigtigt, at dine paneler er sikre, så de ikke blandes rundt i store vinde. Når panelerne er sikre, skal du køre ledningen fra panelerne til din konverteringssted i dit hjem.

Trin 9 - Udskift brudt flise

Brug om nødvendigt de ekstra fliser til at erstatte alt, som du måske har brudt, mens du går i taget eller under boringen.