Den nuværende belysning i dit hjem belyser mørket, men det kan være kedeligt og kedeligt, hvis du ikke har taget et andet blik på det i det seneste. Små ændringer kan skabe store forbedringer, der beriger den overordnede stemning i dit hjem.

Udskift dine pærer

En af de nemmeste ting du kan gøre for at forbedre belysningen i dit hjem er at slippe af med de gamle, energisugende glødelamper, der fulgte med dine lysarmaturer og lamper. Udskift dem med kompakte fluorescerende eller LED-pærer, som bruger langt mindre energi og er tilgængelige hos enhver hardware butik. Disse typer af pærer skaber ikke blot renere, lysere belysning i dit hjem, de sænker også dine elregninger. LED'er og kompaktlysstofpærer er også pænere, hvilket gør dem mere egnede til belysning uden overtræk, hvor pærerne udsættes. Opdater dine pærer, og du vil blive overrasket over den umiddelbare forskel.

Udskift lysdæksler, glober og nuancer

Hvis dine lysarmaturer og pærer er bare fine og dandy, er en måde at opdatere nogle af armaturerne på at ændre dækslet på lyset. Hvis en armatur har en kedelig, frodig klods rundt om det, skal du besøge din lokale lysbutik for at kontrollere, at du vælger lysdæksler. Fra bølgede glasskygger til lystfarvede mosaikkløfter er udvælgelsen af ​​lysdæksler bred og fleksibel. Mange butikker kan også bestille specielle ordre, de ikke har på lager.

Installer dimmere

Selvom regulære lysafbrydere fungerer fint, er mange lysarmaturer - især ældre - ofte for lyse, når du tænder dem, da de bruger hele pærens fulde effekt på én gang. Fjern disse gamle lysafbrydere og udskift dem med dimmere. Hvis du gør det, vil du ikke kun redde dine øjne fra vrede af meget stærke lyspærer, men vil reducere din energiforbrug og koste endnu mere.

Sluk for switche

I dag er der så mange typer af lysafbrydere, at det ville være fjollet at holde alle dine lygter kørende på simple off-on-on-switche. Der er lysafbrydere, der omfatter dimmere (single-pole dimmer), dobbelte og tredobbelte switche til forskellige lys, fjernbetjeningsafbrydere og endda lysafbrydere, der lyser i mørket. Udforsk din lokale hardware butik og vælg og vælg de switches, der vil tilføje bekvemmelighed til dig.

Fjern gamle armaturer

Føl dig ikke forpligtet til at holde belysningsarmaturerne, der fulgte med dit hjem. Mens de kan fungere fint, kan de være gamle, forældede eller værre - bare helt grimme. Tag et kig rundt i dit hjem på dine inventar for at se, hvilke der kunne bruge opdatering. Når der er bygget, har mange boliger indbyggede lysarmaturer, der ikke er meget dekorative og er designet til en enkelt glødelampe.Overvej alle dine belysningsmuligheder, såsom sporbelysning, vedhængslamper, lysekroner eller flush mount lights. Slap af med de gamle lysarmaturer, der ikke stemmer overens med rummets design eller kunne bruge nogle opdateringer. Udskift dem med moderne, mere effektive armaturer, der passer til din stil.

Tilføj flere lyskilder

Vurder hvert værelse i dit hjem for at se om mængden af ​​lys og dets farve er tilstrækkelig til rummet - mange gange er der store mellemrum uden nok lys. Dekoratører foreslår at have mindst 3 kilder til lys i hvert rum for at skabe den bedste stemning. Brug en kombination af nogle af de tidligere nævnte belysningsformer for at sikre, at du har nok i dit hjem til daglig brug.

Tilføj Reflekterende Overflader

En nem måde at forstærke belysningen på i ethvert rum er at tilføje nogle reflekterende overflader som en del af udsmykningen. Medtag spejle, metalliske eller glittende overflader, glans eller reflekterende maling eller skinnende gulv for at afspejle lyset og gøre det mere lyst. Tilføjelse af kun et af disse reflekterende genstande kan gøre lyset mere lyst.