For at bestemme, hvor mange indbyggede lys der er nødvendige for at tænde et bestemt område, er det vigtigt at overveje det enkelte lysets formål, dets formål og de tilgængelige strømressourcer . Planlægning af dette aspekt af dit belysnings projekt i forvejen kan spare mange timer og dollars ved at sikre, at alt er gjort korrekt første gang, uden at det er nødvendigt at kopiere arbejde eller materialer. En lille strategi og know-how gør en lang vej til at gøre ethvert forsænket lysprojekt til en brise!

Overvej lysets formål

Formålet med lysene er en vigtig faktor ved at bestemme, hvor mange armaturer der er brug for. Overvej hvad du vil have lysene til at udføre - er de fremhævet et smukt kunstværk eller gobeløb, som du vil henlede opmærksomheden på? Opretter de et arbejdsområde eller håndværksområde, hvor skygger vil være et problem? Bruger du dem til at lyse dit yndlingslæsningsområde eller et helt rum? At kende lysets formål vil hjælpe dig med at bestemme, hvor langt du har brug for den til at nå, hvor lyse du har brug for den skal være, hvor hvert lys skal placeres, og hvor mange lys vil gøre dit projekt til en succes.

Hvor meget lys har du brug for?

For generelle belysningsformål vil du gerne give 1, 5 watt belysning pr. Kvadratmeter plads i rummet. Så for at få mængden af ​​lys, du har brug for i værelset, må du først måle rummet for at få plads i rummet. Multiplicer med den 1. 5 for at få antallet af watt, der er nødvendige for det rum. Endelig vil du opdele dette med det antal watt, som din planlagte lysarmatur bruger til at få det antal inventar, rummet skal bruge. Hvis dine armaturer bruger LED-lys, er alt hvad du skal gøre, at kontrollere, hvilken effekt der er angivet på pærerne, og følg den samme beregning.

For mere specialiserede applikationer tæller du de ting eller områder, du vil tænde, og brug den generelle regel på en tomme lysarmatur til en kvadratmeter lys. Mere komplekse formler er tilgængelige, men denne grundlæggende regel forenkler beregningsprocessen, samtidig med at der ydes fremragende resultater til brug i hjemmet.

Plads lysene på en sådan måde, at de virker symmetriske; at gøre dette kan tilføje eller trække et lys eller to fra dit estimat, men det vil forbedre det samlede udseende af armaturerne og forbedre jævnt fordel af lysfordelingen. Altid rummelyser en jævn afstand fra hinanden, når de bruges til helrumsapplikationer. Når du belyser et kunstværk eller gobeliner, skal du altid placere lyset mindst fire tommer fra væggen under hensyntagen til størrelsen på lyset og den fordeling, det producerer.

Hvor mange armaturer kan din kredsløbsbryder håndtere?

En anden vigtig overvejelse, når du bestemmer, hvor mange lys der skal installeres, er lysets watt og grænserne for din breaker.Bestem wattet for hvert lys og multiplicer det med antallet af lys, du gerne vil installere, og tilføj dette nummer til den aktuelle elektriske belastning på din breaker. Hvis dette tal er for højt, er det nødvendigt at installere en ny afbryder og eventuelt opgradere den elektriske service til dit hjem, hvis det er et særligt stort projekt. Brug af kompaktlysstofpærer i dine armaturer kan reducere belastningen på din breaker betydeligt, hvilket giver mulighed for flere lys uden omkostninger ved opgradering af service.