4 Lighting Apps til at lysere din verden

Applikationer, der styrer din hjemmebelysning fra en telefon, tablet eller computer. Du kan måske tænke dig, hvordan brugen af ​​en sådan app ville være. Måske forlader du huset i lange perioder og vil gerne gøre det til at se ud som om du er hjemme, eller at nogen har været der for nylig. Måske vil du gerne sørge for, at lysene er tændt, når du kommer hjem, så du ikke er tilbage i mørket.
Mere…

Pladsbelastning

Om et nyt hjem eller renovering af et ældre hjem, fordybningslampe kan være et nøgleelement i både rummets funktion og stil . En af de vigtigste fordele ved forsænket belysning er de relativt små rumbehov, de har brug for til indbygning i et rum. Da denne type belysning er gemt væk (indbygget) i loftet eller væggen, hvor det er installeret, giver det et rum en større følelse end hvis andre belysningsløsninger blev brugt.
Mere…

3 Fordele ved en serie krets

Et seriekredsløb er stort set et kredsløb, der kun indeholder en enkelt sti, for at en strømkilde skal gå igennem, hvilket betyder, at kredsløbsstrømmen skal strømme igennem Hele belastningen for alt at arbejde som det skal. Oftere end ikke, er denne type kredsløb brugt med julelys. Mens den største ulempe for et serie kredsløb er, at resten ikke længere kan arbejde, hvis en del stopper, som du sikkert har kæmpet med år efter år hver gang du dekorerer dit juletræ, er der flere fordele at huske på såvel.
Mere…

Reparation og installation af badeværelsesdøre

Brusdør udskiftningsdeler er tilgængelige i dag for at forbedre udseendet på dine badeværelser. Bruser døre er normalt standard glasdøre, der har været matet til at gøre det gennemskinneligt i stedet for gennemsigtig. Der er mange dele, der går ind i at lave en brusedør, der kan udskiftes over tid. Ruller En rulle er en meget vigtig del for brusedøren, som hjælper med at reducere friktionen, mens du åbner døren.
Mere…

Rengørings- og pletfjernelse <894>[SET:descriptionda]Fjern sminke fra tøj, hår og tæppe

Hvad du skal bruge Gnidningsalkohol Hydrogenperoxid Rengøringsmidler, for eksempel mineralsk spiritus og terpentin. Enhver anstændig blegemiddel, der bruges til alle stoffer. Klorblegemiddel Husholdningsammoniak Rengør hvid klud Hvad du skal bruge Gnidningsalkohol Hydrogenperoxid Rengøringsmidler, for eksempel mineralsk spiritus og terpentin.
Mere…

Frugt, grønsager og urter <894>[SET:descriptionda]At spise en moden bær fra vinstokken er en af ​​glæderne til sommeren

At spise en moden bær fra vinstokken er en af ​​glæden om sommeren. Boysenberries er særligt dejlige og nemme at dyrke. Her er nogle tips til plantning og beskæring af en boysenberry garden. Valg af et websted Før du planter dine boysenberry vinstokke, skal du vælge et websted, der har masser af sollys og plads.
Mere…

Skift cykeldæk selv

Skift cykeldæk selv Q. Hvordan skifter jeg cykeldæk? A. Først og fremmest har du brug for nogle dækstænger. Disse er små plastgizmoer, der hjælper med at pry dækket af fælgen. Du må bruge en skruetrækker, men du løber den reelle risiko for at beskadige dit dæk, rør og fælg. Du skal kunne få disse dækkele på en cykelbutik.
Mere…

DIY Basic Bamboo Roman Shades

Hvad du skal bruge Tøj og bomuldsfodring Et godt målebånd Ringbånd Polyester ledning Metal dowel Tråd Saks Stifter Symaskine Hæftepistol Hæfteklammer Metal skrue øjne Ledningsskifte L parentes Hvad er du? Du skal bruge Stof og bomuldsfodring Et godt målebånd Ringbånd Polyester ledning Metaldowel Tråd> 999> Saks Pins Symaskine Hæfteklammer Hæfteklammer Metalskrue øjne Ledningsskifte L-parentes Traditionelle Bambus romerske nuancer er en simpel, ren, naturligt udseende vinduesbehandling, der giver varme stemning til ethvert værelse og passer perfekt ind i næsten enhver indretning.
Mere…

Bygning & Remodeling

Et af de DIY-projekter, som du måske ender op på et tidspunkt, er behovet for byggespærer i et udendørs rum. Rafters er designet til at sprede en tagbelastning på tværs af talrige bjælker, hvilket gør det muligt for dig at bruge tagmateriale, der er for tynde til at spænde over afstanden mellem bjælkerne.
Mere…

Byggematerialer <894>[SET:descriptionda]Bygning af cementcement pejse mantel kan være en kompliceret proces, men resultaterne kan være forbløffende

Hvad du skal bruge Mursten 2 kerne 8 ved 8 med 16 tommer enheder eller 3 kerne 8 ved 8 med 16 tommer enheder Stålskæreenhed eller træ, enkeltstang, capping eller header-enhed Stakes Mørtel Hvad du skal bruge Mursten 2 kerne 8 ved 8 med 16 tommer enheder eller 3 kerne 8 ved 8 med 16 tommer enheder Stålbjælke eller træ, enkeltbøjle, capping eller header enhed Stakes Mørtel Bygning af en cement pejs mantel kan være en kompliceret proces, men resultaterne kan være fantastiske.
Mere…

Gulvbelægning

For at forhindre, at nogle cementbaserede fuger tørrer for tidligt, skal du vaske hvide og bløde rødt fliser før fugning. Disse typer af fliser har tendens til at være meget mere porøse og kan trække væske fra fugemassen og gøre det svagt. Til standard 4 1/8 "fliser hvor leddene er meget smalle, bruger vi en ikke-slibet fugemasse.
Mere…

Kiggetråd har mange anvendelser, og mange bruger det i hegn for at forhindre uønsket menneskelig eller menneskelig forandring.

Pigtråd har mange anvendelser og mange bruger det i hegn for at forhindre uønskede mennesker eller dyr besøgende. Overvej, hvilken slags post du vil bruge til at forankre din taggtråd hegn. Træpostkonsekvenser Robust Billigere Stærkt Rustner ikke Træpostkonsekvenser Rots Termitter Brændbare Der er kun få fordele og ulemper ved hver, men det vil virkelig afhænge af, hvad du vil eller har brug for.
Mere…