Installere Baseboard Radiators

Baseboard radiatorer giver varme mere billigt end en ovn gør. Baseboard-området i et rum er et godt sted at installere et varmesystem, fordi varm luft stiger. Opvarmning af et værelse fra gulvet op er en meget effektiv brug af energi. Vand, der koger i en tank opvarmet af gas, olie eller elektrisk, overføres via et separat VVS-system til radiatorerne installeret langs rumplanken.
Mere…

Hvordan man udskifter en håndtag til kraniet

Hvad du skal bruge Gammel håndklæde Flathead skruetrækker Philips Skruetrækker Tænger Justerbar nøgle Kanallås Ny brusekranmontering eller patron Hvad du skal bruge Gammel håndklæde Flathead skruetrækker Philips Skruetrækker Tænger Justerbar nøgle Kanallås Ny brusekranmontering eller -patron Når et brusebadhaner begynder at lække eller dryppe selv når det er slukket, kan det være revnet eller brudt.
Mere…

Udskiftning af gasovne

A gasovn udskiftning bør overvejes, hvis ovnen ikke fungerer korrekt. Udskiftning af en ovn indebærer forståelse af processen for at vide, hvornår en udskiftning skal finde sted og kontakte den rigtige entreprenør for at gennemføre udskiftningen. Bestem, om din ugns alder er & ldquo; For gammel & rdquo; Før du faktisk udskifter ovnen i dit hjem, skal du sørge for at få det tjekket grundigt af en kvalificeret tekniker.
Mere…

Gasovn reparation

Hvad du har brug for Lange kampe To skruenøgler Pilotrengøringsværktøj Ny ovntermoelement Altingolie Hvad du skal bruge Lange kampe To nøgleøgler Pilotrengøringsværktøj Nyt ovntermoelement Allroundolie Enhver, der har ejet et hjem i et koldt klima, ved, at gasovnen reparation er næsten uundgåelig. Selvom du har meget lidt eller ingen erfaring med at reparere en gasovn, hvis du har mellemhåndsmandskompetence og de rigtige værktøjer og instruktioner, skal du kunne reparere en gasovn uden store problemer.
Mere…

Plug Sewer Lines

Hvad du skal bruge Opustelig afløbsplugg Håndpumpe (cykeldækpumpe) Skiftenøgle eller tang Række eller snor Hvad du skal bruge Opustelig afløbsplugg Håndpumpe (cykeldækpumpe) Skruenøgle eller tang Række eller snor Tilslut din kloaksystemer er en vigtig opgave, du skal gøre for at forhindre eventuelle skader i din ejendom.
Mere…

2 Fordele ved at grave en Cesspool

Der er nogle hype, især i det seneste, om at grave en cesspool , der er nogle fordele for dem . Her er en hurtig guide til de to øverste fordele, der skal tages i betragtning, når du træffer din beslutning om cesspools. Fordel 1 - Convenience Der er ingen grund til at hævde, at der er andre måder at bortskaffe affald, men en cesspool synes at være en af ​​de mest bekvemme.
Mere…