9 Fordeler ved at bruge passiv solvarme

Når man tænker på solenergi til at drive dit hjem og apparater, skal man se på ideen om passiv solvarme . Mange mennesker ser solenergi som en vej frem i tider med meget høje opvarmningsregninger. Der er mange fordele ved at bruge passiv solenergi til at varme dit hjem. 1 - Omkostninger Passiv solvarme er ikke en ny ide, men det er noget, der bliver hyppigere brugt i moderne bygninger og boliger.
Mere…

Sådan installeres solpaneler over fliselag

Hvad du skal bruge Kalklinie Elektronisk studfinder Solpaneler> 999> Solpaneler Boremaskine 3/16 borekroner 3/8 borekroner (karbid) Slibestænger i rustfrit stål 9/16 skruenøgler (2) Monteringsskinner Målebånd Tætningsmiddel Matchende fliser (til udskiftning) Hvad du skal bruge Kalklinie Elektronisk studfinder Solpanelmonteringer Solpaneler Boremaskine 3/16 borekroner 3/8 borekroner (karbid) Skruer til rustfrit stål 9/16 skruenøgler (2) Monteringsskinner Målebånd Tætningsmasse Matchende fliser (til udskiftning) Installering af solpaneler over din flise tag er et udfordrende job.
Mere…

De 3 typer af solenergisystemer til boliger

Hjem Solenergisystemer giver en glimrende mulighed for at indarbejde en bæredygtig energiløsning og reducere dine månedlige forsyningsregninger. Mens der findes forskellige solvarmesystemer, deler de solens rigelige energi som deres primære ressource. Nedenfor er de 3 mest almindelige solvarmesystemer til boliger: Solenergi Det første solvarmesystem, der er tilgængeligt til privat brug, er solenergi.
Mere…

ØKonomisk påvirkning af bæredygtigt boliger til den gennemsnitlige amerikanske

At have en bæredygtig bolig plan kan ikke kun have en positiv miljøpåvirkning, men også en økonomisk. Selvom du gør sit bedste for at hjælpe miljøet, vil sandsynligvis være din prioritet, kan du også drage fordel af sunde økonomiske besparelser. Jo mere grønne procedurer og praksis der indføres, desto større er den potentielle besparelse, der kan opnås ved at køre det gennemsnitlige hjem.
Mere…

Hvordan man opretter dit eget vandkraft

Hvad du har brug for Penstock Elregulator Alternativ strømkonverter Turbiner Batterier og ledninger til dyb kredsløb Hvad du får brug for Penstock Elregulator Alternativ strømkonverter Turbiner Batterier og ledninger i dybden Der er 3 meget vigtige egenskaber ved vandkraft der har bidraget til dens stigende spredning rundt omkring i kloden.
Mere…

Hvordan arbejder en lille vindmølle?

Vindmøller er strømgenererende indretning, der forvandler vindens kinetiske energi til mekanisk energi, der kan drive en bystørrelse eller et enkelt hjem. Små vindmøller, der producerer mindre end 100 kilowatt, er ideelle til at drive fjerntliggende telekommunikationsstationer, vandpumper og kan levere energibehovet til en enkelt husstand.
Mere…

Hvad man skal overveje, når man køber et solvarmeanlæg

De første folk til at bruge et klimaanlæg var tidlige romere, der skabte naturlige strukturer til at ventilere og luftkonditionere hjem. Meget senere begyndte de japanske at bruge Direct Absorption-teknologien i tresserne for at skabe mere moderne soldrevne klimaanlæg. I dag er ved at bruge solenergi til kølige boliger med soldrevne klimaanlæg i popularitet, fordi disse klimaanlæg tilbyder mere energieffektive køleløsninger.
Mere…

Dræne bagsystemer til solvarmevandvarmere

A solvarmer til varmtvand reducerer mængden af ​​elektricitet, der kræves for at gøre varmt vand i dit hjem, og nogle gange eliminerer det hele sammen. I stedet er energi fra solen udnyttet til at opvarme vandet, som derefter opbevares i en tank. Der er en række forskellige typer varmtvandsvarmer til solenergi egnet til brug i den region, hvor du bor.
Mere…