Træ vs Vinylbræt og Batten Siding

Der er mange grunde til, at vinylborde og batten sidesporing er en populær form for sidespor, som mange vælger at beskytte ydersiden af ​​deres hjem . Men uden tilstrækkelig information til at træffe en god beslutning, kan det være svært at afgøre, hvor godt vinyl sidespor sammenlignes med træspor. Holdbarhed Med hensyn til evnen til at modstå skader kommer vinylspor helt ud på toppen af ​​træbelægning.
Mere…

Vinduesidning Trim

Vinyl sidespor trim er materiale, der bruges til at afslutte udseendet af vinyl sidespor. Vinyl sidespor trim arbejder med vinyl sidespor for at fuldføre udseendet af dit hjem og give et rent og ensartet udseende. Du finder vinyl sidespor trim installeret sammen med boliger, der bruger vinyl sidespor.
Mere…

Hollandsk Lap Vinyl Siding

Hollandsk lap vinyl siding er en type vinyl sidespor anvendt i hjemmet konstruktion. Nederlandsk lap vinyl sidespor er designet til at simulere træets udseende og følelse. Installation af hollandsk lap vinyl sidespor er et billigere alternativ til dyrere træ sidespor såsom cedar sidespor. Den nederlandske runde vinyl sidespor er mere holdbar og varer længere end træ sidespor.
Mere…

Mursten Vindue Siding

Mursten Vindue Siding er en type vinyl sidespor, der bruger mursten materialer i vinylets overflade. Det giver sidestykket udseendet af mursten, når det i realiteten er vinyl sidespor. De fleste vinyl sidespor er lavet af et PVC kompositmateriale for at øge dens holdbarhed og levetid. Forskellige omkostninger ved sidespor Murstenvindue anvendes i nyere hjembygninger til mellemliggende boliger mellem $ 250.
Mere…

Top 3 Garage Sideskærme

Når du vælger din garageplads , er der et par ting, du vil huske. Her er en hurtig guide til at hjælpe dig gennem beslutningsprocessen. Mulighed 1 - Vinyl Vinyl er den øverste sidespor option for garager. Når det kommer til sidespor, ser det ud til at være den mest alsidige. Du kan finde hundredvis af farver og jævne designs.
Mere…