Når det kommer til at vælge en kaffemaskine, har du mange muligheder: dryp, percolator, fransk presse eller vakuum kaffemaskine , også kaldet a siphon coffeemaker. Vakuum kaffemaskine er kendt for at have fremragende smag, men kommer med mange ulemper, der har skadet deres popularitet.

Mekanismen for B rewing

Principen om at brygge kaffe er simpel: Kør varmt vand over kaffegrunde, indtil det smager rigtigt. Der er mange måder at gøre dette på og mange udviklende maskiner for at gøre det nemmere. Dråbe kaffemaskine drypper eller sprøjter vand over grunde i en kurv, som derefter drypper ind i en karaf til servering. Percolatoren koger vand og styrker det gennem et rør, hvor det cirkulerer over grunden, indtil det er klar til at hælde. Den franske press bruger et stemplet til at fordybe grunde i varmt vand, så dekanterer fra samme beholder.

Vakuumbryggeriet er meget mere komplekst end nogen af ​​disse. Det bruger en to-kammer beholder, der ligner 2 glas carafes oven på hinanden. Du opvarmer vand i en nedre beholder, indtil ekspansion styrker indholdet gennem et smalt rør i en øvre beholder, der indeholder malet kaffe. Når den nederste beholder er tom og tilstrækkelig brygningstid er gået, fjerner du kaffemaskine fra varmen. Det resulterende vakuum trækker den bryggede kaffe tilbage gennem en sil ind i det nedre kammer, hvorfra den kan dekanteres.

Fordele

Den største fordel ved vakuumsystemet er den kaffe, den producerer, som er ren, skarp og glat sammenlignet med andre brygningssystemer. Faktisk er det den foretrukne metode til at brygge kaffe i Japan, hvor vaccuumcoffeemakers outsell standarddråber.

Ulemper

På den anden side har processen længe været kritiseret som værende for kompleks. Det kræver, at du konstant overvåger systemet, ser det som det varmer, timer brygningen og fjerner varmen.

Andre ulemper er:

  • Rengøring af vakuumbrygger tager mere arbejde end rengøring af en drikkekoffejer.
  • Automatisk vakuumbryggerier er ikke bredt tilgængelige, hvilket gør brugen af ​​en vakuumbrygger meget mere tid og arbejdskrævende end andre metoder.
  • Kvalitetsforskellen mellem vakuumbrygget og dryp kaffe betragtes ikke generelt som stor nok til at retfærdiggøre den ekstra indsats.

Perfekt til camping

Selvom der stadig er nye boligsystemer, og nogle vac potter eller sifon systemer findes i antikke butikker, er det usandsynligt, at de nogensinde vil nå frem til populariteten af ​​andre mere moderne systemer. Det vil dog forblive et levedygtigt redskab til backpackere, da det er en yderst effektiv måde at lave en friskbrygget kop kaffe over en lejrovn eller ild. For kaffe aficionado, der ikke ønsker at forlade deres brygge hjemme, er vac potten stadig et godt valg.