Der er intet mere frustrerende i dit køkken end svagt belysning. Da køkkenet generelt er huben i hjemmet, det sted, hvor din familie og venner forbinder, er det afgørende, at den har god belysning.

Heldigvis, selvom du har et ældre hjem, kan du stadig gøre en række ting for at forbedre køkkenbelysningen. Her er kun fem ideer, der ikke vil bryde din tegnebog eller din ryg.

1. LED Strip Lights

Strip lys er ret fleksible og et godt alternativ til standard belysning i et lavt lys rum. De arbejder meget godt under tællere og kan give lys til et mørkt hjørne eller bare give mere lys til at lave mad. Hvis dit køkken har en lukket indtryk, så prøv at installere nogle striplister over dine frysere. Strip lys fungerer også godt for at fremhæve enhver kunst eller speciel væg indretning i køkkenet.

2. Indbygget belysning

Indbyggede lys, også kendt som lyskilder, er placeret inde i loftet. Når det er installeret korrekt, fordeler lyset jævnt og er særligt godt, hvis du har et lille køkken - mange af de bedste kokke bruger fordybede belysning til at forberede deres måltider. Det er især effektivt til belysning af områder som din stovetop, tællere eller endda en åben krydderhylde. Som en ekstra bonus er indbygget belysning ikke svært at installere til den gennemsnitlige do-it-yourselfer, og det er en populær mulighed for køkkenbelysning.

3. Ceiling Fans

Hvis dit køkken er ligesom de fleste andre, er det et samlingssted. Afhængigt af størrelsen af ​​dit rum kan det hurtigt blive varmt med folk derinde, især hvis du bruger ovnen. For at holde dine gæster behagelige skal du installere en loftventilator som et alternativ til standardlys i køkkenet. Du kan generelt vælge en loftsventilator, der har en armatur monteret eller købe en separat. En loftsventilator med en lysarmatur holder luften cirkulerende samtidig med at den giver elegant belysning til rummet.

4. Bordplader

For at skabe en varm og hyggelig følelse, mens du tilføjer lige den rigtige mængde humørlys, skal du bruge en lampe på din bordplade. Dette er en særlig god mulighed, hvis du har en lang tæller, der bliver mørkere jo tættere kommer du til hjørnet. Ved at placere en lampe i hjørnet kan du opnå en virkelig indbydende effekt. Vælg en stil og farve, der passer til dit køkken tema. Lamper bliver ofte samtaleartikler, så vær ikke bange for at lade dig personlighed skinne med dem.

5. Pendant Lights

Pendant lights, også kendt som drop-down lys, kommer i alle former og størrelser og er en vidunderlig mulighed for køkkenlys. Mange bruger disse til at fremhæve et bestemt område i deres køkken, som f.eks. En ø eller et spiseområde. Husk størrelsen på det rum, du oplyser, f.eks. Dit bord eller din ø, før du køber et vedhængslys.

Før du begynder at udskifte eller installere ny køkkenbelysning, skal du sørge for at have vurderet dine behov. Chancerne er, at der er en type belysning for at tage sig af alt, hvad du ønsker at belyse.