Det er velkendt, at når superlim kommer på noget, kommer det ikke meget hurtigt ud, men hvad med at få det til at holde fast hurtigere, hvor du vil have det? Nøglen her er i varme- og luftcirkulationsteknikker, der kan anvendes på flere meget enkle måder. Du vil gerne være sikker på at følge alle advarselsetiketter på flasken for at undgå skade på dig selv, mens du arbejder med dette materiale.

1. Superlim er temperaturfølsom

En ting, der ikke er rigtig kendt, er, at superlimmen er temperaturfølsom. Hvis du anbringer en lille smule varm luft til leddet, forsegler du med en hårtørrer ved lav varme, det hærder hurtigere end under normale forhold. Temperaturforøgelser hjælper molekylerne i limen til at bevæge sig hurtigere, hvilket tvinger dem til hurtigt at finde et hjem og en obligation. Denne samme regel gælder for opbevaring af din ubrugte lim og kan forårsage, at røret hærder eller bliver solidt for tidligt.

2. Superlim behøver luftstrøm til at sætte

Du kan også indstille brikken i området af en blæser eller pege på en blæser på den, da oxygenet skubbes på sømmen, får superlimmen til at binde hurtigere. Det er enkle science tricks at hjælpe med til at få limen til at fungere hurtigere end hvad det naturligt gør. Du kan bruge en ventilationsventilator eller en anden enhed, der blot flytter luften jævnt rundt i det område, hvor du arbejder, sidder. Sørg for, at hvis du bruger en stor mængde lim eller bruger flere applikationer, skal du holde området godt ventileret for at undgå sygdom og kemisk eufori.

3. Klemning og bremsning af dit projekt Hjælper

Du kan klemme brikkerne sammen, der har superlimmet påført dem for at tvinge overskydende og få leddet til at binde mere let. Det andet her er, at når du klemmer dine stykker sammen fast, er der mindre chance for, at de to dele bevæger sig under tørring, hvilket kan medføre en offset limposition. Når dette sker, skal du anvende acetone for at fjerne og nulstille stykkerne, forhåbentlig opretholde deres struktur og stabilitet i processen.

4. Lav en superlim blanding

Et rigtig godt trick er at anvende en lille knivspids sodavand til superlimmen på et skrotstykke og anvende det fra dette. Bagepulveret øger limens bindingspotentiale, hvilket gør det stærkere og tørre hurtigere. Pas på, da dette næsten vil binde og hærde straks, så du vil være hurtig ved at bruge denne applikation. Igen, hvis bindingen går dårligt, skal du bruge acetone til at forsøge at rydde op i arbejdsområdet og derefter lave et andet forsøg.