Applikationer, der styrer din hjemmebelysning fra en telefon, tablet eller computer. Du kan måske tænke dig, hvordan brugen af ​​en sådan app ville være. Måske forlader du huset i lange perioder og vil gerne gøre det til at se ud som om du er hjemme, eller at nogen har været der for nylig. Måske vil du gerne sørge for, at lysene er tændt, når du kommer hjem, så du ikke er tilbage i mørket. Måske dine kiddoer forlader lyset på meget af tiden, og du vil gerne spare energi ved at tjekke lysene, efter at alle har forladt dagen. Uanset årsagen kan du spare tid og penge ved at tjekke dine lys fra et fjernt sted. Her er 4 apps til at hjælpe dig med at gøre netop det.

Homelight

Denne app giver dig mulighed for at styre enhver form for belysning af Milight, som er et mærke, der producerer og sælger energieffektive smartphone-kontrollerede pærer. Du skal blot erstatte dine gamle lyspærer med nye af Milight, og styre dem fra enhver fjern enhed, der har appen. Lyspærerne kommer i et udvalg af farver, har dæmpningsevne og varer op til 25 år. Appen opdeler dit hjem i zoner, så du hurtigt kan navigere og finde det specifikke lys, du vil justere. Brugere af Milight har værdsat omkostningseffektiviteten og pålideligheden af ​​denne app og produkt.

Hue

Hue-appen er lavet af Phillips og giver dig mulighed for at styre belysningen af ​​nogen af ​​de trådløse pærer fra Phillips, som blot erstatter de pærer, du allerede har i dit hjem. Pærerne har evnen til at blinke, pulsere og komme ind i næsten enhver farve, du kan forestille dig. Broen ved Phillips tillader at op til 50 pærer styres via en trådløs forbindelse i dit hjem. Der findes en række Hue-apps til rådighed i appbutikker, nogle designet til at skabe lysshow, ferie lys viser eller indstille stemningen. Pærerne er alsidige, og det er også de apps, der ledsager teknologien.

WeMo

Designet til Android eller iPhone, kan WeMo bruges med en af ​​de envejs lysafbrydere, der er installeret i dit hjem. En omskifter fra Belkin kan tilsluttes til væggen i dit hjem og en lampe eller et lys kan styres fra kontakten, som er tilsluttet din app. Mens denne indstilling ikke fungerer problemfrit med flere lys, er det en god mulighed, hvis du kun vil klare et lys eller to gange væk på ferie.

Revlov

Revlov-appen er designet til at køre på Apple-enheder og kontrollere alle dine hjemteknologier og applikationer fra et sted. Fra WeMo, Hue og Homelight til termostater og sikkerhedssystemer hjælper Revlov med at forhindre ruden i at køre for mange apps, enheder og tjenester i dit hjem på samme tid. Mens det koster et godt stykke af forandring, kan det være det værd, hvis dit hus er gået højteknologisk.Administrer alle dine tidligere belysnings- og hjemmeapps fra ét sted uden at overbelaste dig selv eller systemet.