Hjem Solenergisystemer giver en glimrende mulighed for at indarbejde en bæredygtig energiløsning og reducere dine månedlige forsyningsregninger. Mens der findes forskellige solvarmesystemer, deler de solens rigelige energi som deres primære ressource. Nedenfor er de 3 mest almindelige solvarmesystemer til boliger:

Solenergi

Det første solvarmesystem, der er tilgængeligt til privat brug, er solenergi. Solpaneler monteret på taget af en solfanger til solenergi, som derefter opbevares i battericeller i form af likestrøm. En konverter skifter den til vekselstrøm, så den kan bruges til at aktivere hjemmelygter, udløb og andre beholdere.

Solar varmt vand

En solvarmer opvarmer varme med et solpanel og bruger det til enten at cirkulere drikkevand direkte eller en varmeoverføringsvæske, der pumpes til en vandtank, hvor varmeenergien overføres til hjemmevand . Der er mange sorter af solvarmesystemer til alle typer klima.

Passiv solkraft

Passiv solenergi er en gammel teknik til at bygge boliger og installere inventar på en sådan måde, at der ikke er brug for pumper eller paneler. Hjemsted, position i forhold til solens vej, ventilation og tilsætning af termisk masse er integrerede elementer af passiv solenergi.