Hvis du har rustfrit stål køkkengrej, overflader eller køkkenarmaturer, der er blevet ramt af snavs eller fnug, vil du være glad for at lære at du nemt kan lave din egen eddike rustfri stål renere. Nedenfor er 2 nyttige tips til at give gunstige resultater, når du renser rustfrit stål med eddike.

Bland eddike med vand

Mens nogle mennesker foretrækker at rense rustfrit stål med eddike alene, er det generelt en god idé at fortynde det med vand som følge af eddikes meget sure natur. For at gøre dette skal du blot kombinere 1/2 kop hvidvineddike med 1 kop varmt vand i en tom sprayflaske, forsegl flasken forsvarligt og fortsæt for at give den en kraftig omrystning. Medmindre du har problemer med særligt stædige pletter eller pletter, behøver du ikke at rengøre med lige eddike.

Undgå streaks

Da rustfrit stål er tilbøjeligt til at strikke, skal du tørre det på en cirkulær måde. Efter påføring af din eddike rustfrit stålrenser til overfladen, armaturer eller køkkengrej, du ønsker at rengøre, skal du give din rengøringsmiddel et minut til at indstille, og brug en svamp eller en nonabrasive vaskeklud til at rense rustfrit stål i brede cirkulære bevægelser. Efter at din eddike er rengjort af eddike rustfrit stål, skal du sørge for at bruge cirkulære bevægelser igen, når du tørrer det med en nonabrasive klud. Streaks på rustfrit stål har tendens til at skille sig ud, så husk at undgå lodrette aftørringsbevægelser ved rengøring.