Anvendelserne til LED tape er næsten uendelige. En lille omkostning kan gå langt for at forbedre mange områder i dit hjem, men det bedste ved LED-tape er, at det er så alsidigt. Har du brug for det præcis 4 meter lang, eller kun 3 inches? Uanset hvad, kan LED-tape gøre det for dig. LED lys i alle former, herunder tape, og er meget energieffektive. De fleste LED-bånd kan vare op til 50 000 timer eller mere. Og når de vender tilbage, udsender de meget lidt varme, så der er ingen bekymringer for sikkerhedsrisici. Det er fuldt tilpasset, tyndt, fleksibelt og økonomisk. Hav det sjovt med det, men husk at de kan kaldes af andre navne, som striplister og båndlamper.

soveværelser

1. Har du nogensinde set en gammel film, hvor der er lys rundt om filmstjernens spejle? Det kan du gøre med LED tape. Det kan ikke være de store løg, du husker at se i filmen, men det bliver bedre. Et lys kit kan vind rundt om dit spejls omkreds. Selvom du spejl er runde, er LED-bånd så fleksibelt, at det kan fungere i næsten enhver applikation.

2. Vil du have en lille stemning? Hvad med at sætte LED-tape rundt om dit hovedgærde? De fleste LED-bånd er dæmpbare, så du kan skabe det humør du ønsker. LED tape kommer også i en række farver, så vælg en flot blød blå til hovedet og nyd lyset.

3. Har du et yndlingsbillede i dit soveværelse, der fortjener museumets statur? Sæt nogle LED-lamper rundt om det for at vise dit mesterværk.

Køkken

4. Alle har et mørkt hjørne i deres køkken. Du kender stedet - hvor skabene kommer sammen i hjørnet og rummet er bare ubrugeligt, fordi det er så mørkt. Men det kan løses, LED tape til redning! Som sagt før er båndet dæmpeligt, så du kan lysere lysene, når du har brug for arbejdsplads eller dæmp dem og brug det til natlys.

5. Brug LED-lys til at forbedre tå sparken (du ved, det lille rum hvor tæerne går, når du står lige op til disken). De kan lette en sti for de late night snack sessioner, når du ikke vil tænde hovedlyset af frygt for at vågne nogen op.

Dagligstue

6. Hvad med at lægge en strimmel eller to bag din kronestøbning? (Dette kunne fungere i ethvert rum, du har kroneformning, ikke kun stuen.) På denne måde har du subtil belysning, når du vil have et noget mørkt rum, som når du ser film. Det er bedre for dine øjne, og tilføjer en behagelig følelse til ethvert værelse.

Kældre

7. Har du en bar i din kælder? Eller en mandhule? Der kan være masser af anvendelser der nede for LED-tape, som f.eks. Rundt om kanten af ​​baren, som bagbelysning bag de hængende vinglas eller omkring vinkøleren for at vise alle de fantastiske vine, du har.

8. Hvad med at køre en strimmel ned ad trapperne og stigninger, der fører til kælderen? Eller langs bunden af ​​rækværket? Det ser ikke kun godt ud, men det holder tingene trygge.

9. Lys omkring bundkanten af ​​et poolbord ville se godt ud, ville det ikke?

Tag det udenfor

10. Hvad med belysningen af ​​din smukke have, eller endda stien, der fører til haven til ? LED-lys har mange udendørs anvendelser, men læs pakken for at sikre, at det kit du får, er egnet til udendørs brug. Udover plug-in-typen af ​​kits kan LED-bånd også blive drevet af batteri eller solenergi.

11. Har du et dæk eller en terrasse? Jeg sætter nogle af disse lys under kanten af ​​min pergola, og det ser virkelig godt ud. De er soldrevne, så det koster mig ingenting at nyde mit dæk selv i midnatternes mørke. Lysene forbliver på næsten hele natten, afhængigt af hvor lyse solen var om dagen.

12. LED tape er ikke kun for stemning; Det kan også bruges til sikkerhed udendørs. Hvad med at sætte en bånd med LED-tape langs fenderne på dit barns cykel? Det holder dem ikke kun mærkbare, når de kører i skumring, men de vil være kongen / dronningen i nabolaget.

13. Vil du camping? Kør nogle LED tape langs indersiden af ​​din skygge baldakin eller telt og være i stand til at nyde natten lidt mere. Hvorfor tage chancen for at falde over marshmallow gaffel - få nogle LED tape og løse problemet!


Video: Welcome to the YouTube Music Awards 2015